Anneloes Poppes Gezondheidsadvies 

"Je bent zo gezond als je cellen zijn."

 
' Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een gedegen relatie bestaat tussen voeding en de gezondheid. Slechte voedingsgewoonten staan vaak aan de basis van het ontwikkelen van ziekten.'


Orthomoleculair betekent simpel gezegd: 'juiste moleculen'.
Door er een ongezonde leefstijl op na te houden ontstaat er al snel een disbalans in het lichaam.
Dit kan zich uiten in uiteenlopende klachten, zoals vermoeidheid, buikpijn, eczeem, stress en verminderde weerstand. 

Orthomoleculair advies is erop gericht de gezondheid te bevorderen en/of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidanten, vetzuren en andere noodzakelijke voedingsstoffen. Indien nodig adviseer ik je om hoogwaardige supplementen toe te voegen aan je voedingspatroon om het herstel te bevorderen en je gezondheid te verbeteren. Daarbij maak ik indien wenselijk gebruik van een Omega 3 en vitamine K2/D3 bloedtest. Je krijgt inzicht in jouw Omega 3 vetzuurstatus en ook jouw vitamine K2 en D3 waarden in het bloed kan worden gemeten. Vervolgens geef ik passend advies.   

Naast het optimaliseren van deze bouwstenen kijk ik ook naar hoeveel stress je ervaart/hebt ervaren en wat je beweegpatroon is. We proberen samen te achterhalen waar jouw klacht vandaan komt. Van welke stoffen er mogelijk een te veel en/of te kort in jouw lichaam aanwezig is. Om vervolgens een beweeg-, voedingsplan en indien nodig een stressreductieplan op te stellen en zo de balans in jouw lijf weer terug in evenwicht te brengen. 

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie klik hier