Anneloes Poppes Gezondheidsadvies 

"Je bent zo gezond als je cellen zijn."

Over mij

Mijn naam is Anneloes Poppes. Ik ben 34 jaar en moeder van drie kinderen. Na 10 jaar in het basisonderwijs te hebben gewerkt ben ik in 2020 gestart met: Anneloes Poppes Gezondheidsadvies. Dit komt voort uit mijn interesse voor de helende kracht van voeding. Door de jaren heen heb ik aan den lijve ondervonden dat bepaalde voeding mij energie gaf en mijn klachten afnamen, maar dat anderzijds voeding mij ook futloos maakte en er voor zorgde dat ik verschillende klachten ontwikkelden. 
Toen ben ik actief aan de slag gegaan met het aanpassen van mijn eetpatroon in combinatie met de aanvulling van het slikken van hoogwaardige voedingssupplementen. Sinds dien voel ik mij fit, gezond en gelukkig.

 
Reguliere zorg & complementaire zorg
Het valt mij op dat veel mensen te maken hebben met gezondheidsklachten waarvan de echte oorzaak in de reguliere zorg niet wordt opgelost. De reguliere geneeskunde is in veel gevallen vooral bezig met het bestrijden en oplossen van klachten door het voorschrijven van medicatie. Dit gaat mogelijk gepaard met nare bijwerkingen, ongemakken en soms ook ongewenste resultaten op de langere termijn. En begrijp me niet verkeerd we hebben de reguliere gezondheidszorg ook nodig, maar de vraag die ik mij vaak stel is: waarom wordt er niet veel meer preventief voor de mensen gezorgd? 

Opleiding
Uiteindelijk heb ik mijn persoonlijke interesse voor de werking van gezonde en helende voeding omgezet in het doen van een opleiding tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Hierin begeleid ik mensen naar een gezonder en vitaler leven. Ik richt mij op de behandeling van de gezondheidsklachten en niet op het bestrijden van de symptomen. Daarnaast heb ik verschillende nascholingstrajecten gedaan waaronder:

  • Bijscholing Quantum Magnetic Resonance Health Body Analyser - BodyScan (2022)
  • Herstel na COVID-19 - Natura foundation (2021)
  • Ondersteuning bij ADHA, ADD en Autisme - Stichting Orthokennis (2020)

 


Wat heb ik jou te bieden 
De afspraak vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis of bij jou thuis. De praktijk is op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open. Wil je een afspraak maken klik dan hier. Daarnaast geef ik lezingen omtrent een gezonde leefstijl.


Ik heb mij aangesloten bij het CAT, de beroepsvereniging voor orthomoleculair voedingsadviseurs en therapeuten.